HTML

...de a miénk.

Magyarország 2030

Linkblog

Címkék

Friss topikok

Elittermelés az iskolapadok között?

2009.03.23

Vitaest lesz Elitek újratermelése a magyar közoktatásban címmel március 26-án, csütörtökön az ELTE Társadalomtudományi Szakkollégium szervezésében.

 

Célunk, hogy szakértőink segítségével beszélgessünk a közoktatás egyenlőtlenségeiről, tágabban a nagyobb oktatásügyi folyamatok által a helyi szinten létrehozott változásokról. Ennek keretében szó lesz a szabad iskolaválasztásról, mint a rendszerváltás egyik vívmányáról, a decentralizációs folyamatok hatásairól, az oktatásfinanszírozás módozatairól, anomáliáiról illetve az egyenlőtlenségek területi kialakulásáról is.

Meghívott vendégeink: Berényi Eszter, Berkovits Balázs, (az Iskolarend című kötet szerzői), Imre Anna (OKI), Hermann Zoltán (MTA)

Időpont: Március 26, 18:00
Helyszín: ELTE Lágymányosi Campus, TÁTK Könyvtár előtt

 

 

Szólj hozzá!

Címkék: közoktatás tátk

A bejegyzés trackback címe:

https://deamienk.blog.hu/api/trackback/id/tr411020062

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása